طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو

طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو

موضوع طرح : توليد و بسته بندي آبليمو

ظرفيت : ۸۰۰ تن در سال

محل اجراي طرح : قابل اجرا در سراسر كشور بويژه استانهاي جنوبي

سرمايه گذاري كـل: ۲۳۱۲ ميليون ريال

سهم آوردة متقاضي: ۲۳۲ ميليون ريال

سهم تسهيلات: ۲۰۸۰ميليون ريال

دورة بازگشـت سرمايه: ۱۶ ماه

اشتغالزايي : بيست نفر

مقـدمه:

عليرغم نياز كشور به واردات محصـولات كشاورزي، محدوديت دوره برداشت محصولات كشاورزي و فقدان امكانات كافي در جهت حمل و نقل سريع و صحيح اين محصولات به بازارهاي مصرف، موجـب از بين رفتن سرمايه هاي كــشاورزان داخلي و افزايـش نرخ واردات فرآورده هاي كشاورزي به كشـور مي‌گردد. از ديگر سو نياز به محصولات كشاورزي در تمام فصول، اهميت يافتن روشي براي حفظ و نگهداري بلند مدت اين محــصولات را دو چندان مي‌نمايد. صنايع غذايي با ايجاد تغييراتي بر روي ماده خام مي‌توانند پاسـخگوي هر دوي اين مشكلات باشند.
هدف عمده صنايع غذايي بر دو نكته فوق استوار است، يعني فرآوري مواد غذايي به گونه اي كه بتواند با دارا بودن ماندگاري زياد ، مانع از فساد اين مواد شده و امكان استفاده از آن را در تمام طول سال فراهم آورد.
طرح حاضر نيز در همين راستا به توليد آبليمو و بسته بندي آن اختصاص دارد. ذيلا اشاره مختصري به فرايند توليد آبليمو خواهد آمد:
به منظور توليد آبليمو در مقياس صنعتي ، از ليمو هاي سبز نارس استفاده مي شود زيرا با رسانده شدن اين ميوه در انبار با كاهش ضخامت لايه سفيد رنگ داخلي ليمو و پوست جداره هاي داخلي، كيفيت بهتري از لحاظ عصاره گيري حاصل مي گردد. انبار مورد استفاده براي رساندن ليمو بايد داراي ۸۸-۸۶% رطوبت و دماي ۱۴-۱۳ درجه سانتي‌گراد باشد. پس از اتمام دوره انبار كردن، ليمو ها را خارج نموده و شستشو مي دهند ، اين شستشو باعث ضدعفوني محصول نيز شده و مانع از آلودگي هاي مختلف مانند Alternaria مي گردد.
براي استخراج عصاره ليمو از پرس هاي حلزوني يا مارپيچي استفاده مي شود و در مرحله بعد با استفاده از فيلتر پرس سپراتور ، پالپ از عصاره جدا مي گردد. پس از خروج محصول از دي‌اريتور توس هموژنيزاتور همگن شده و به مدت سي ثانيه با حرارت ۷۷ درجه سانتي گراد پاستوريزه و به دستگاه پركن/دربند هدايت مي شود. پس از دربندي و ليبل زني محصول نهايي آماده ارسال به انبار خواهد بود.
توجيه اقتصادي طرح :
الف – سرمايه گذاري ثابت :

الف – ۱ ) زميـن :

متـراژ ( متر مربع ) هزينه واحد ( هزارريال ) هزينه كل ( ميليون ريال )
۲۵۰۰ ۳۰ ۷۵
الف – ۲ ) محوطه سازي :

رديف شــرح مقدار هزينه واحد ( هزارريال) هزينه كل (ميليون ريال )
۱
۲
۳
۴ تسطيح و خاكبرداري
ديواركشي
خيابان كشي
پاركينگ و فضاي سبز ۲۵۰۰مترمربع
۵۰۰مترمربع
۲۰۰مترمربع
۲۵۰مترمربع ۵
۶
۱۰
۲۰ ۵/۱۲
۳
۲
۵
جـــمـــع ۵/۲۲

الف – ۳ ) ساختمانها:

رديف شــرح زيربنا(m2) هزينه واحد ( هزارريال) هزينه كل (ميليون ريال )
۱
۲
۳
۴
۵ انبار مواد اوليه
انبار محصول
سالن توليد
اداري و سرويس
نگهباني ۱۲۰
۱۸۰
۳۵۰
۶۰
۱۲ ۳۰۰
۴۰۰
۴۰۰
۴۵۰
۴۵۰ ۳۶
۷۲
۱۴۰
۲۷
۴/۵
جــــــمـــع ۴/۲۸۰
الف – ۴ ) ماشين‌آلات:
ارقام به ميليون ريال
رديف شــرح تعداد هزينه واحد هزينه كل
۱
۲
۳
۴
۵
۶ ماشين شستشو و سورتينگ با نقاله
خردكن
پرس ليمو
پاستوريزاتور
هموژنيزاتور
پركـن و دربنـد ۱
۱
۱
۱
۱
۱ ۲۵۰
۶۰
۷۰
۱۰۰
۲۰۰
۲۵۰ ۲۵۰
۶۰
۷۰
۱۰۰
۲۰۰
۲۵۰
جـــمـــع ۹۳۰

طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو

نوشته طرح کارآفرینی بسته بندی آبلیمو اولین بار در یک وی دو|خرید و فروش فایل|مجله علمی پدیدار شد.

لطفا از لینک زیر دانلود کنید

دانلود فایل

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>